Sezóna grilování vrcholí. A v našem jídelníčku se touhle dobou nejčastěji
objevuje maso. Nemáte někdy pocit, že už vám leze krkem? Jste vegetariáni, vegani nebo
jen prostě máte chuť najít mezi tou horou krkovic, klobás a ryb malé zpestření?
Pak je tenhle recept určený právě pro Vás...
Budeme potřebovat:
1 čerstvý ananas
1 lžička ml. skořice
2 lžíce třtinového cukru
2 lžíce medu
2 lžíce másla
Ananas oloupeme a zbavíme trdého středu. Nakrájíme ho na půlměsíčky
asi 1,5 až 2cm silné. Potřeme směsí rozpuštěného másla a medu. Posypeme skořicí,
kterou jsme smíchali s cukrem.
Na rozpáleném grilu opékáme do zkaramelizování.
Je výborný. Nadchnul i mého muže, který ho tedy měl k té krkovici.. :P
Prostě chlapi, co si budem povídat..
Za tento úžasný recept děkuji svému sousedovi.. ;)
0 komentářů